- Добредојдовте -

Хотелот "Амбасадор" се наоѓа во центарот на градот помеѓу Руската амбасада и новиот православен храм. Во негова близина (радиус од 1км) се наоѓаат повеќето државни институции. Хотелот "Амбасадор", располага со модерно опремени соби со мини бар, сервис во соба, Телевизор со кабловски прием, клима уред, телефон, персонален компјутер (како опција) со бесплатен интернет, две сали за прес конференции и состаноци (едната сала е со капацитет од 50 лица, а другата со капацитет до 35 лица). Во склоп на хотелот има центар за сколиози и физикална медицина под водство на искусен докторски тим

- Сместување -
Собата е опремена со: Клима, Фен за сушење, Кабловска Телевизија, Минибар, WC со Туш, Телефон, WiFi интернет. ЦЕНА: Проверете ги бараните дати за проверка на цените €
Собата е опремена со: Клима, Фен за сушење, Кабловска Телевизија, Минибар, WC со Туш, Телефон, WiFi интернет. ЦЕНА: Проверете ги бараните дати за цени €  
Собата е опремена со: Клима, Фен за сушење, Кабловска Телевизија, Минибар, WC со Туш, Телефон, WiFi интернет. ЦЕНА: Проверете ги бараните дати за цена €
Собата е опремена со: Клима, Фен за сушење, Кабловска Телевизија, Минибар, 2 x WC со Туш или Џакузи, Телефон, WiFi интернет. ЦЕНА: Проверете ја бараната дата за цена €  
Свежи вкусови & Специјалитети
Хотелот располага со ресторант, каде што можете да се претплатите на полн пансион или полу пансион.
Ресторантот нуди македонски и интернационални јадења.
Исто така имаме висок квалитет на македонски вина кои се служат во нашиот ресторант.
- Хотелот и Околината -
- Контакт -
Хотел Амбасадор, ул. Пиринска 38, Скопје, info@hotelambasador-sk.com.mk тел. +389 2 3121383, факс. +389 2 3215729